Vila Jelena

Generala Šturma 1A

11000 Beograd

Promenite datum putovanja

Vaš datum putovanja: 23.7.2019. - 24.7.2019.

Napomena o rezervaciji: Možete rezervisati ili sobu sa dodatnim uslugama, ili drugu kategoriju, ili paket aranžman. Molimo izaberite ponudu:

Garantovana rezervacija - TIP 1

Kao garanciju za ovu rezervaciju hotel zahteva da navedete broj svoje kreditne kartice. Mogućnost storniranja bez ikakve naknade do 22.07.2019, 14:00 (otkaz nije više moguć) (po lokalnom vremenu hotela).

Ovo je paket aranžman
Datum(i)OpisCena
23.7.2019. - 24.7.2019.
Sezonska viša cena
Paket aranžman - po osobi: SAJAMSKI POPUST
1 x 1 x Jednokr. (140.00 €)
140.00 €
1 noć(i)T O T A L:140.00 €

Standardni kontinentalni doručak, Englesko-Američki doručak

Boravišna taksa za odrasle 128.00 din. (1.06 EUR) po osobi po noći
Osiguranje za odrasle 5.00 din. (0.04 EUR) po osobi po noći
Osiguranje za decu 5.00 din. (0.04 EUR) po detetu po noći


 Jedna noć u luksuznoj sobi za dvoje  Kontinentalni dorucak za dvoje  Flaša belog vina  Dva besplatna pića u restoranu Vivaldi

140.00 € po osobi po noći

Garantovana rezervacija - TIP 1


Imamo zadovoljstvo da ponudimo specijalan paket samo za mladence koji žele da provedu prvu bračnu noć na posebnom mestu. Vila Jelena će svakako učiniti sve da Vam to bude nezaboravna noć. Naš paket obuhvata:  Jedna noć u luksuznoj sobi  Kontinentalni doručak za dvoje  Flaša vina  Korpa sa voćem  Dva besplatna pića u restoranu Vivaldi

150.00 € po osobi po noći

Garantovana rezervacija - TIP 1


Dodatne informacije

Recepcija: 0 - 24h

Besplatne usluge:

Tanjir voća u sobi, 1 flaša mineralne vode

Vila Jelena ima u ponudi elegantne sobe s impresivnim nameštajem u baroknom stilu, besplatnim bežičnim internetom, klimom i kupatilom u mermeru. Sadržaj: restoran, bar, recepcija radi non-stop, dnevna štampa, bašta, terasa, sobe za nepušače, lift, sef, grejanje, ostava za prtljag, klima, prostor za pušače, restoran (à-la-carte), terasa za sunčanje Aktivnosti: fitnes centar, masaža, stoni tenis, karaoke, pikado, prostor za pravljenje roštilja, otvoreni bazen Usluge: Room service, prostorije za sastanke i bankete, transfer od/do aerodroma, poslovni centar, usluga čuvanja dece, usluga pranja veša, hemijsko čišćenje, frizerski/kozmetički salon, doručak u sobi, usluga peglanja, apartman za mladence, čišćenje cipela, lanč paketi, iznajmljivanje automobila, faks/fotokopiranje, usluga prevoza (uz doplatu), meni za poseban režim ishrane (na zahtev) Besplatan internet.

Dobrodošli na Dedinje- kraljevski i rezidencijalni kvart Beograda, jednim od najlepših naselja u Evropi. Dedinje je okruženo parkovima i šumama, kao i prelepo uređenim baštama i vilama. Vila Jelena je reprezentativna građevina neoklasicističkog stila sa enterijerom rađenim u italijanskom maniru s kraja XX veka, opremenjena luksuznim vajarskim detaljima vrhunske izrade. Poslednja reč tehnološke opreme sastavni je deo prostora Vile Jelena. Briga o svakom detalju, izuzetna toplina celog ambijenta, kao i visoka profesionalnost i srdačnost osoblja, učiniće da se osećate kao u svojoj kući.

Rezerviši