President - BG Sportski centar Kovilovo

Zrenjaninski put 170

11211 Kovilovo/Beograd

Promenite datum putovanja

Vaš datum putovanja: 15.5.2021. - 16.5.2021.

Garantovana rezervacija - TIP 1

Kao garanciju za ovu rezervaciju hotel zahteva da navedete broj svoje kreditne kartice. Mogućnost storniranja bez ikakve naknade do 13.05.2021, 16:00 (otkaz nije više moguć) (po lokalnom vremenu hotela).

Za ovaj period postoje specijalne cene.

Datum(i)OpisCena
15.05.2021.
Vikend cena
1 x Jednokr. (60.00 €)
60.00 €
1 noć(i)T O T A L:60.00 €

Standardni kontinentalni doručak

Boravišna taksa za odrasle 121.00 din. (1.00 EUR) po osobi po noći
Boravišna taksa za decu do 7 godina 121.00 din. (1.00 EUR) po detetu po noći

Dodatne informacije

Recepcija: 0 - 24h

Besplatne usluge:

Wellness voucher, Parking/garaža, Tanjir voća u sobi

Hotel President Beograd raspolaže sa 17 soba i 10 apartmana, na dva sprata, opremljenih luksuznim nameštajem, sa svim sadržajima prilagođenim standardima vrhunskog svetskog hotelijerstva (air condition, direktno telefoniranje iz sobe, internet konekcija, kablovska televizija, mini bar, sef), sa modernim kupatilima i terasama. U elegantnom restoranu sa letnjom terasom, Hotel priprema bife doručak i ručak i večeru a la carte, sa menijem prilagodjenim željama nasih gostiju. Aperitiv bar tokom celog dana nudi raznovrstan izbor osvežavajućih domaćih i stranih pića.

Hotel President, prijatno zdanje u okviru BG Sportskog centar Kovilovo, se nalazi na levoj obali Dunava, 12 km od centra Beograda. Na 26 hektara oplemenjinih travnjacima, parkom i cvetnim lejama, osim Hotela President, nalaze se i kongresni centar, sportska hala sa četiri terena za male sportove, fitness centrom, saunom i pratećim sadržajima, otvoreni sportski tereni, prvoklasno strelište za leteće mete, otvoreni bazen sa snek barom i atraktivni uredjeni prostor za piknik. * kongresni centar kompletno audio vizuelno oprmljen * Strelište za leteće mete i sporting kompakt strelište * letnji bazen sa snek barom, pored Hotela * sportska hala za fudbal, rukomet, odbojku, košarku, sa pratećim sadržajima * fitnis centar sa saunama, relaksaciona masaža, djakuzi * otvoreni tereni za male sportove i fudbal * dva fudbalska travnata terena * staze za šetnje i trčanje * Atraktivan prostor za piknik, u senovitom delu sportskog centra * Boksovi za lovačke pse * AKVA PARK na 7 hektara, na principu all inclusive/ u pripremi

Rezerviši