Country Club Babe

Milovana Milinkovića 3

11233 Babe, Kosmaj/Belgrade/Beograd

Promenite datum putovanja

Vaš datum putovanja: 3.8.2020. - 4.8.2020.

Standardna rezervacija

Svaka rezervacija mora biti čuvana do 03.08.2020, 14:00 po lokalnom vremenu. Ako gost ne stigne do tog sata, rezervacija ističe automatski i klijenta ne košta ništa. Hotel može osloboditi i prodati sobu posle tog sata.

Za ovaj period postoje specijalne cene.

Datum(i)OpisCena
03.08.2020. *
1 x Jednokr. (53.07 €)
53.07 €
1 noć(i)T O T A L:53.07 €

* - Doručak nije uključen za obeležen(e) datum(e)

Buffet doručak/Švedski sto

Boravišna taksa za odrasle 128.00 din. (1.06 EUR) po osobi po noći

Dodatne informacije

Recepcija: 0 - 24h

Besplatne usluge:

Parking/garaža

Country Club Babe na Kosmaju je moderan savremeni hotel sa sadržajima koji će ispuniti zahteve i najprobirljivijih gostiju. Hotel raspolaže sa 33 dvokrevetne sobe. Svaka poseduje TV, mini bar i telefon. Osim udobnosti svaka od njih pruža pogled na prirodu. Posebnu udobnost pružiće boravak u junior apartmanima, a iz ponude izdvajamo apartman Imperator. U okviru kompleksa Country Club hotela Babe nalaze se: dva bazena na otvorenom, teren za mali fudbal, dva profesionalna teniska terena, tereni za košarku, rukomet i odbojku, teren za odbojku na pesku, trim staza, staze za šetnju, jezero namenjeno za sportski ribolov, padok i obeležene staze za jahanje.

Na samo 65 kilometara od centra Beograda, na obroncima Kosmaja, u srcu netaknute prirode, nalazi se COUNTRY CLUB hotel BABE. Selo Babe i hotelski kompleks dobili su ime po rimskom prokuratoru Baebeniusu koji je na ovim prostorima živeo u trećem veku nove ere. Po njemu je ime dobio i hotelski restoran koji nudi pažljivo odabrane specijalitete domaće i internacionalne kuhinje, pripremljene i servirane po najvišim standardima ugostiteljstva. Hotel obiluje sadržajima koji će zadovoljiti najraznovrsnije potrebe svojih gostiju. U COUNTRY CLUB hotel BABE možete doći na porodični vikend, na poslovni sastanak ili ručak, kompanijsku obuku, seminar ili kongres, ali i na dobru žurku, a pre svega na prijatan odmor u čarobnoj prirodi. Uživajte u prirodi, miru i tišini na mestu gde se susreću vetrovi sa Karpata i Mediterana. COUNTRY CLUB hotel BABE - oaza mira i tišine.

Rezerviši