Excelsior Beograd

Kneza Miloša 5,

11000 Beograd Belgrade/Beograd

    Restoran
Hotel is NOT available for booking!
Hotel NIJE moguce rezervisati!

Promenite datum putovanja

Vaš datum putovanja: 11.8.2020. - 12.8.2020.

Standardna rezervacija

Svaka rezervacija mora biti čuvana do 11.08.2020, 14:00 po lokalnom vremenu. Ako gost ne stigne do tog sata, rezervacija ističe automatski i klijenta ne košta ništa. Hotel može osloboditi i prodati sobu posle tog sata.

Za ovaj period postoje specijalne cene.

Datum(i)OpisCena
11.08.2020.
1 x Jednokr. (62.20 €)
62.20 €
1 noć(i)T O T A L:62.20 €

Buffet doručak/Švedski sto

Boravišna taksa za odrasle 128.00 din. (1.06 EUR) po osobi po noći
Boravišna taksa za decu do 7 godina 64.00 din. (0.53 EUR) po detetu po noći

Dodatne informacije

Recepcija: 0 - 24h

Hotel Excelsior Beograd raspolaze sa potpuno novim renoviranim sobama i nalazi se u samom centru grada,pored zgrade skupstine i parlamenta,okruzen Kalemegdanskim i Tasmajdanskim parkom,na pesackoj udaljenosti od glavnog gradskog trga,glavnih ambasada,pozorista,bioskopa,restorana i klubova.Prema svojoj lokaciji i ponudi,hotel je pogodan kako za poslovne ljude tako i za turiste koji posecuju Beograd.sve sobe imaju kupatilo,kablovsku televiziju,direktnu telefonsku liniju,bezicni internet koji se ne naplacuje.U hotelu se nalazi restoran kapaciteta do 100 mesta.Hotel Excelsior je otvoren 14 Marta 1924 godine.Zbog istorijsko-političkih događanja, hotel "EXCELSIOR" je menjao svoju prvobitnu namenu.Za vreme drugog svetskog rata u hotelu je bio smešten nemački generalštab, a od 1945. godine promenio je namenu u Ministarstvo poljoprivrede i šumarstva. Tek od 1948. godine hotel vraća svoju pravu namenu i od privatnog postaje društveni hotel.Hotel je privatizovan u februaru 2008 godine.Za vreme svog dugogodišnjeg poslovanja hotel "EXCELSIOR" se odlikuje tradicijom kvaliteta i dobre usluge. Pre drugog svetskog rata u njemu su odsedale poznate i ugledne ličnosti, počev od Josephine Baker, strani i domaći državnici, političari i mnogi drugi. Tu tradiciju hotel "EXCELSIOR" je nastavio do danas. U hotelu su na duže vreme i privremeno boravili poznati književnici (Ivo Andrić, Miloš Crnjanski,Vasko Popa), predsednici država i vlada, prinčevi i princeze, poznati sportisti, estradni umetnici, glumci i druge javne ličnosti.

Hotel EXCELSIOR Beograd se nalazi u samom centru grada, pored zgrade skupstine i parlamenta,10 minuta od železničke stanice, 20 minuta od aerodroma.

Hotel is NOT available for booking!
Hotel NIJE moguce rezervisati!