Vila Geppetto

Svetotroičina 22

11080 Zemun/Beograd

Promenite datum putovanja

Vaš datum putovanja: 25.8.2019. - 26.8.2019.

Standardna rezervacija

Svaka rezervacija mora biti čuvana do 25.08.2019, 14:00 po lokalnom vremenu. Ako gost ne stigne do tog sata, rezervacija ističe automatski i klijenta ne košta ništa. Hotel može osloboditi i prodati sobu posle tog sata.

Za ovaj period postoje specijalne cene.

Datum(i)OpisCena
25.08.2019.
1 x Jednokr. (100.00 €)
100.00 €
1 noć(i)T O T A L:100.00 €

Standardni kontinentalni doručak

Boravišna taksa za odrasle 121.00 din. (1.00 EUR) po osobi po noći
Boravišna taksa za decu do 7 godina 121.00 din. (1.00 EUR) po detetu po noći

Dodatne informacije

Recepcija: 0 - 24h

Besplatne usluge:

Parking/garaža

Vila Geppetto je objekat izgrađen u tradicionalnom stilu u starom delu Zemuna. Ima veoma pogodnu lokaciju u neposrednoj blizini stadiona F.K. Zemun, u mirnom delu grada, blizu istorijskih i kulturnih znamenitosti.

Vila Geppetto je objekat izgrađen u tradicionalnom stilu u starom delu Zemuna. Ima veoma pogodnu lokaciju u neposrednoj blizini stadiona F.K. Zemun, u mirnom delu grada, blizu istorijskih i kulturnih znamenitosti. Vila Geppetto ostavlja dubok utisak udobnosti, diskrecije i topline gde će Vas uvek dočekati ljubazno osoblje. Objekat raspolaže sa svim onim sto je neophodno savremenom čoveku. Sadržaji zadovoljavaju potrebe velikog broja turista različitih potreba, tako i poslovnih ljudi koji često putuju. Svaki zahtev gosta se ispunjava u najkraćem roku. A naša najveća želja je da ispunimo sve Vaše zelje. Ako želite da boravite u Beogradu, neka Vila Geppetto bude Vaš izbor. Vila raspolaže smeštajnim kapacitetima luxuzne kategorije, koji svojim ekskluzivnim dizajnom, opremljenošću i komfornošću, omogućavaju gostu da zaboravi sve svakodnevne probleme i da se prepusti maksimalnom užitku. Raspolaže sa dva dvokrevetna poluapartmana i jednim dvokrevetnim apartmanom, lociranih na I spratu objekta. Restoran se nalazi u prizemlju objekta i sadrži kapacitet od 45 mesta. U jedinstvenom ambijentu savršenog enterijera, koji Vas vodi u srce Italije, možete uživati u raznolikom meniu italijanskih pasti, reprezentativnom načinu pripreme bifteka i ostalih vrsta mesa i ribe. Vinska karta i sugestija našeg somaliea su tu da zadovolje sve vaše potrebe i želje. Restoran nudi široku paletu egzotičnih toplih i hladnih predjela, kao i poslastica koje se spremaju u domaćoj radinosti. Osobito preporučujemo naše specijalitete krempitu i tiramisu. Za sve naše goste smo obezbedili parking mesta.

Rezerviši