Vila Stakić

Viogorska bb, Naselje obudovica I

31315 Zlatibor

    Parking Resursi za bicikliste
Hotel is NOT available for booking!
Hotel NIJE moguce rezervisati!

Promenite datum putovanja

Vaš datum putovanja: 15.5.2021. - 16.5.2021.

Standardna rezervacija

Svaka rezervacija mora biti čuvana do 15.05.2021, 14:00 po lokalnom vremenu. Ako gost ne stigne do tog sata, rezervacija ističe automatski i klijenta ne košta ništa. Hotel može osloboditi i prodati sobu posle tog sata.

Za ovaj period postoje specijalne cene.

Datum(i)OpisCena
15.05.2021. *
Vikend cena
1 x Jednokr. (20.00 €)
20.00 €
1 noć(i)T O T A L:20.00 €

* - Doručak nije uključen za obeležen(e) datum(e)

Boravišna taksa za odrasle 100.00 din. (0.83 EUR) po osobi po noći

Dodatne informacije

Recepcija: 0 - 24h

Besplatne usluge:

Dnevne novine, Parking/garaža, Bicikl za iznajmljivanje - besplatno, Piće dobrodošlice, Tanjir voća u sobi, 1 flaša mineralne vode

Vila Stakic sadrzi dve dvokrevetne sobe (Plava i Zelena), Studio apartman, Rezidencijalni apartman, Crveni apartman i Zeleni apartman. Rezidencija od 100 kvadrata , namenjena za boravak 6 do 8 osoba, raspolaže sa velikim dnevnim boravkom (opremljen TV i DVD, kožnom garniturom, dvosedom, umetnickim slikama, kuhinjom i trpezarijom) spavacom sobom (francuski ležaj i krevet), velikom terasom, i kupatilom. Crveni apartman namenjen za boravak 2 do 4 osobe, raspolaže sa dnevnim boravkom (opremljen TV, trosedom koji se može koristiti i za spavanje, trpezarijom i kompletnom kuhinjom), spavacom sobom (francuski ležaj ), velikom terasom, i kupatilom. Zeleni apartman namenjen za boravak 4 do 5 osoba, raspolaže sa dnevnim boravkom (opremljen TV, krevetom na rasklapanje, trpezarijom i opremnjenom kuhinjom), spavacom sobom (francuski ležaj i krevet), terasom, i kupatilom. Studio namenjen za boravak 2 do 4 osobe, opremljen sa mini kuhinjom, TV, spavacim delom, delom za rucavanje i sopstvenim kupatilom. Plava soba namenjena za dve osobe sa sopstvenim kupatilom, opremnjena TV-om. Zelena soba namenjena za tri osobe sa sopstvenim kupatilom, opremljena TV-om. Pored kvalitetnog smeštaja nudimo i besplatne lekarske usluge , dnevnu i nedeljnu stampu, usluge profesionalnog masera po pozivu i specijalni popust u frizersko-kozmetičkom salonu.

Smeštena je na najlepšem delu Zlatibora, u samom centru, i neposrednoj blizini skijališta na Obudojevici. Sa vile se pruža prelepi pogled na blage padine Zlatibora.

Hotel is NOT available for booking!
Hotel NIJE moguce rezervisati!