Villa Breg

Goranska bb

26300 Vršac/Vrsac

Promenite datum putovanja

Vaš datum putovanja: 15.5.2021. - 16.5.2021.

Standardna rezervacija

Svaka rezervacija mora biti čuvana do 15.05.2021, 18:00 po lokalnom vremenu. Ako gost ne stigne do tog sata, rezervacija ističe automatski i klijenta ne košta ništa. Hotel može osloboditi i prodati sobu posle tog sata.

Za ovaj period postoje specijalne cene.

Datum(i)OpisCena
15.05.2021.
Vikend cena
1 x Jednokr. (116.10 €)
116.10 €
1 noć(i)T O T A L:116.10 €

Buffet doručak/Švedski sto

Boravišna taksa za odrasle 120.00 din. (1.00 EUR) po osobi po noći
Osiguranje za odrasle 10.00 din. (0.08 EUR) po osobi po noći

Dodatne informacije

Recepcija: 0 - 24h

Besplatne usluge:

Wellness voucher, Dnevne novine, Parking/garaža

Sve sobe i apartmani vile Breg pružaju izuzetan komfor prostorom, nameštajem, opremom. Sobe, raspolažu raskošnim kupatilom sa podnim grejanjem, zasebnim regulatorima centralnog sistema klimatizacije, stalnom i brzom internet konekcijom, LCD TV prijemnikom, elektronskim sefom, kao i mini-barom. Većina soba ima fascinantan pogled na grad i polja panonske nizije koja ga okružuju, dok 8 soba poseduje izlaz na privatne, zaklonjene vrtove sa kojih se, takođe, pruža izuzetan pogled.

Hotel Villa Breg je smešten na zelenim obroncima Vršačkih planina, posebno upadljivim u nepreglednoj banatskoj ravnici, spreman, da Vam širokogrudo pruži istančanu rafiniranost, posebnost ugođaja i za naše prostore, nesvakidašnji komfor. Nalazi se na 170 metara nadmorske visine i obuhvata 7200 m 2 korisnog prostora, okruženog sa 4000 m 2 predivno aranžiranih vrtova. Elegancija restorana, topla atmosfera i dekadentni dekor, mogu biti prevaziđeni samo kvalitetom i raznovrsnom ponudom hrane. Atmosfera kamin bara, naglašena zidovima od afričkog oraha i svilenim tapetama, pravo je mesto gde se u udobnoj fotelji, uz iskonsku toplinu vatre, možete posvetiti omiljenoj knjizi, prijatnom ćaskanju sa prijateljima ili proslavi uspešno sklopljenog posla u biznis i konferencijskim prostorijama hotela. SPA centar hotela je urađen po uzoru na vrhunske svetske SPA centre. Sastoji se od dva bazena, unutrašnjeg sa grejanom vodom i spoljašnjeg. Osim toga poseduje: 2 kade sa hidromasažerima, fitnes salu sa najmodernijim spravama, 2 finske saune, tursko parno kupatilo, 2 sobe za masažu, solarijum, 2 sobe za meditaciju i kafe-bar. Nudi usluge terapijske i relaksacione masaže i predstavlja pravu oazu mira i opuštenosti. Usluge SPA centra uključene su u cenu noćenja. Spoljašnji, prelivajući bazen hotela Villa Breg otvoren je 2006. godine. Deo bazena je hidromasažna kada. Takođe u samom bazenu nalazi se i akiva bar a prostor oko bazena ima veliku terasu i caffe bar sa bogatom ponudom osvežavajućih napitaka. Ono što je specifično za ovaj bazen je činjenica da se nalazi na 170 m nadmorske visine i da plivajući pred sobom imate ceo grad i nepreglednu banatsku ravnicu na dlanu. Hotel Villa Breg pruža izvanredne mogućnosti za razne oblike poslovnih sadržaja. Velika kongresna sala namenjena predavanjima, simpozijumima, stručnim seminarima i sličnim potrebama, kapaciteta 140 mesta, opremljena je vrhunskom, prezentacionom video-tehnikom (projektorima i plazma ekranima), kao i opremom za simultano prevođenje. Business centar, opremljen desktop računarima, pruža gostima hotela mogućnost pristupa internetu, a oprema u vidu fotokopir i faks mašinama, sa potpunom sekretarskom podrškom, predstavlja više nego korektan, isturen, radni ambijent. Zahvaljujući predivnoj lokaciji ali i dugoj istoriji grada kome pripada, hotel svojim posetiocima nudi pronalaženje prijatnog utočišta u lepotama prirodnog ambijenta, ali i čari zanimljivih priča iz bogate istorijske riznice, u neposrednoj okolini, poput znamenitih arheoloških nalazišta, srednjevekovne kule koja je i zaštitni znak grada, te poznatih manastira, crkava, prirodnih jezera, dobro očuvanih lovišta i nadaleko poznatih vršačkih vinograda.

Rezerviši