The Regent Club

Gen. Milojka Lešjanina 7A

18000 Niš/Nis

Promenite datum putovanja

Vaš datum putovanja: 15.5.2021. - 16.5.2021.

Standardna rezervacija

Svaka rezervacija mora biti čuvana do 15.05.2021, 14:00 po lokalnom vremenu. Ako gost ne stigne do tog sata, rezervacija ističe automatski i klijenta ne košta ništa. Hotel može osloboditi i prodati sobu posle tog sata.

Datum(i)OpisCena
15.5.2021. - 16.5.2021.
1 x 1 x Jednokr. (44.78 €)
44.78 €
1 noć(i)T O T A L:44.78 €

Buffet doručak/Švedski sto

Boravišna taksa za odrasle 50.00 din. (0.41 EUR) po osobi po noći
Boravišna taksa za decu do 7 godina 50.00 din. (0.41 EUR) po detetu po noći
Osiguranje za odrasle 10.00 din. (0.08 EUR) po osobi po noći
Osiguranje za decu 10.00 din. (0.08 EUR) po detetu po noći

Dodatne informacije

Recepcija: 0 - 24h

Besplatne usluge:

Gost dobija sobu bolje kategorije, Dnevne novine, Parking/garaža

U sastavu Club-a se nalaze: apartmani, jednokrevetne i dvokrevetne sobe,studija, sala za konferencije, aperitiv bar i internacionalni restoran. Sve sobe Club-a "Regent" su opremljene francuskim ležajem (ili sa dva odvojena ležaja), klub garniturom, radnim stolom, TV-uređajem sa kablovskom televizijom, individualnom klimom, mini barom, aparatom za kafu i čaj, direktnom telefonskom linijom i bežičnim internetom. Apartmani su pored uobičajenog sobnog entereijera, opremljeni i čajnim kuhinjama koje gostima omogućavaju samostalnu pripremu lake hrane. Room service je gostima na raspolaganju 24 časa. Aperitiv bar nudi bogat asortiman vrhunskih pića iz raznih regija, kvalitetne duvane, cigare, cigarilose kao i domaću i stranu štampu. Poslovnim ljudima koji rado spajaju lepo i korisno, omogućena je i usluga korišćenja telefona, faksa i interneta u komforu udobnih garnitura. Internacionalni restoran, zatvorenog tipa, prima do 90 gostiju. Gostujući u njemu, možete zaploviti u carstvo vrhunskih specijaliteta proverenih majstora internacionalne kuhinje, a užitak će vam pružiti i veliki izbor kvalitetnih vina uz ambijentalnu muziku. Club "Regent" je poslovnim ljudima stavio na raspolaganje konferencijsku salu kapaciteta do 27 sedećih mesta, u kojoj je moguće organizovati prezentacije, promocije, press-konferencije i radne sastanke.

U srcu grada Niša, na glavnom šetalištu Obrenovićeve ulice, nalazi se reprezentativni Club "Regent" koji predstavlja idealno mesto okupljanja poslovnog i turističkog sveta. Okružen je mnogim niškim znamenitim mestima i objektima. Na daleko poznata tvrđava i "Kazandžijsko sokače" u kojima se još uvek može osetiti duh starih vremena, nalaze se na samo par minuta hoda od Club-a. U neposrednoj blizini su i Narodno pozorište, Simfonijski orkestar kao i Saborna crkva. Uređen kej reke Nišave i najstariji gradski park, izvanredno su mesto za opuštanje i relaksaciju, a glavna šetačka zona, omogućuje gostu da uživa u nekoj od abšti brojnih kafića. Komunikacija Club-a sa autobuskom i železničkom stanicom, aerodromom i auto-putem je veoma jednostavna i brza.

Rezerviši