S-Klub

Jakovačkih Desetina 10

11276 Jakovo, Beograd

Promenite datum putovanja

Vaš datum putovanja: 25.8.2019. - 26.8.2019.

Garantovana rezervacija - TIP 1

Kao garanciju za ovu rezervaciju hotel zahteva da navedete broj svoje kreditne kartice. Mogućnost storniranja bez ikakve naknade do 25.08.2019, 00:00 (otkaz nije više moguć) (po lokalnom vremenu hotela).

Za ovaj period postoje specijalne cene.

Datum(i)OpisCena
25.08.2019. *
1 x Jednokr. (33.17 €)
33.17 €
1 noć(i)T O T A L:33.17 €

* - Doručak nije uključen za obeležen(e) datum(e)

Standardni kontinentalni doručak, Englesko-Američki doručak, Tradicionalni doručak

Boravišna taksa za odrasle 128.00 din. (1.06 EUR) po osobi po noći

Dodatne informacije

Recepcija: 0 - 24h

Besplatne usluge:

Parking/garaža

Ovde se odmaraju oci i dusa.Osetite miris ciste prirode,zuborenje potoka...Da biste se uverili i osetili drazi ovog modernog objekta usred prirode ,morate doci i uveriti se,a mi cemo sa zadovoljstvom izaci u susret svim Vasim zeljama.

Na samo 8 kilometara od aerodroma "Nikola Tesla" a 20 kilometara od centra Beograda,nalazi se nacionalna kuca sa konacistem S Club.Ovde mozete doci na porodicni vikend,poslovni sastanak ili rucak,seminar ili kongres,ali i na dobru zurku.A pre svega na prijatan i komforan odmor. Od smestajnih kapaciteta hotel raspolaze sa 2 de-lux apartmana,5 apartmana sa francuskim lezajevima i 3 dvokrevetna apartmana u bungalovima.U svim apartmanima u bungalovima postoji mogucnost dodavanja pomocnog lezaja. S Club u svojoj ponudi ima i VIP salon koji je pogodan za odrzavanje raznih vrsta prezentacija i seminara. U otvorenom ambijentu nudi razlicite vrste nacionalnih i internacionalnih specijaliteta.Restoran obuhvata oko 300 mesta i sastoji se od gornjrg dela,koji prima oko 100 osoba i donjeg dela(baste) koji poseduje pokretni krov i dekorativni bazen i raspolaze sa 200 mesta. Posebnu draz nasem objektu daje otvoren bazen,idealno mesto za provod u vrelim letnjim danima. Od sportskih sadrzaja nudimo Vam terene za mali fudbal,tenis,odbojku na pesku i kosarku. Za nase najmladje obezbedili smo predivan park u kome mogu uzivati.

Rezerviši