Balašević Motel Rtanj

Magistralni put bb

19370 Rtanj, Boljevac

Promenite datum putovanja

Vaš datum putovanja: 15.5.2021. - 16.5.2021.

Napomena o rezervaciji: Možete rezervisati ili sobu sa dodatnim uslugama, ili drugu kategoriju, ili paket aranžman. Molimo izaberite ponudu:

Off-line rezervacija

Ovaj objekat nije on line u VSRS sistemu. Vi ste poslali upit za koji ćete dobiti odgovor u roku od 24 sata radnim danima i 48 sati vikendom. Uz potvrdu rezervacije dobićete konačnu cenu (ne garantujemo ovu cenu), uslove plaćanja i opciju do kada morate izvršiti uplatu

Ovo je paket aranžman
Datum(i)OpisCena
15.5.2021. - 16.5.2021.
Sezonska niža cena
Paket aranžman - po osobi: Dnevni odmor
1 x 1 x Jednokr. (12.44 €)
12.44 €
1 noć(i)T O T A L:12.44 €


Dnevni odmor

12.44 € po osobi po noći

Standardna rezervacija


Doček Nove Godine - večera, 3 aperitiva, bogat muzički program i novogodišnja lutrija sa vrednim nagradama.

24.46 € po osobi po noći

Standardna rezervacija


Dodatne informacije

Recepcija: 0 - 24h

U okviru svog kompleksa motel Rtanj nudi udoban smeštaj u 10 novosagrađenih bungalova okruženih prirodom sa izuzetnim pogledom na istoimenu planinu. Hotelskim gostima uz visok nivo usluge na raspolaganju stoji parking pod stalnim nadzorom. Sve sobe su opremljene (TV, SAT, telefon, kupatilo sa tuš kabinom). U sklopu hajdučke kuće, restorana i hotela postoji mini SPA centar kao i teretana za sve goste. Izuzetno lep i prijatan prostor bussines sale upotpunjen kaminom, pogodan je za sastanke, prezentacije, promocije... Ugodan kutak bara sa opuštenom atmosferom u kojoj možete uživati u čaju, kafi, alkoholnim i bezalkoholnim pićima. Preporučujemo različite vrste domaćih biljnih čajeva.

Motel ''Rtanj" predstavlja izuzetan spoj brojnih prirodnih lepota na jednom mestu u službi vašeg zdravlja, odmora i relaksacije. Sve naše usluge stoje vam na raspolaganju 24 sata. Naše ljubazno osoblje učiniće sve kako bi vam boravak ili samo porodični ručak kod nas ostali u lepoj uspomeni. Okolina Motela Rtanj pogodna je za ekstremne sportove kao sto su paraglajding i planinarenje.

Rezerviši