Novakov dvor

Obudojevića bb

31315 Zlatibor

Promenite datum putovanja

Vaš datum putovanja: 15.5.2021. - 16.5.2021.

Napomena o rezervaciji: Možete rezervisati ili sobu sa dodatnim uslugama, ili drugu kategoriju, ili paket aranžman. Molimo izaberite ponudu:

Garantovana rezervacija - TIP 2

Kao garanciju za ovu rezervaciju hotel zahteva da navedete broj svoje kreditne kartice ili podatke za uplatu unapred. Rezervacija se ne može stornirati bez naknade.

Ova rezervacija se mora platiti unapred i to u roku od 24 časa od primanja računa. Tek po uplati čitavog iznosa rezervacija će se smatrati potvrđenom.

Ovo je paket aranžman
Datum(i)OpisCena
15.5.2021. - 16.5.2021.
Sezonska niža cena
Paket aranžman - po osobi: Četvorodnevni novogodišnji aranžman
1 x 1 x Jednokr. (0.00 €)
0.00 €
1 noć(i)T O T A L:0.00 €

Buffet doručak/Švedski sto

Boravišna taksa za odrasle 100.00 din. (0.83 EUR) po osobi po noći


Pun pansion po osobi

0.00 € po osobi po noći

Standardna rezervacija


Polupansion po osobi.

0.00 € po osobi po noći

Standardna rezervacija


Dodatne informacije

Recepcija: 0 - 24h

Besplatne usluge:

Dnevne novine, Parking/garaža

Hotel Novakov dvor je novo-sagrađeni i vrlo moderan objekat koji odgovara svim evropskim standardima, i vrlo je pogodan za boravak turista, kako iz naše zemlje tako i iz inostranstva. Tridesetpetogodišnje ugostiteljsko iskustvo vlasnika, stečeno u zapadnoj Nemačkoj, kvalitet objekta i vrlo ljubazno osoblje učiniće Vaš odmor onakvim kakav zaslužujete.

Hotel Novakov dvor je novo-sagrađeni i vrlo moderan objekat koji odgovara svim evropskim standardima, i vrlo je pogodan za boravak turista, kako iz naše zemlje tako i iz inostranstva. Tridesetpetogodišnje ugostiteljsko iskustvo vlasnika, stečeno u zapadnoj Nemačkoj, kvalitet objek-ta i vrlo ljubazno osoblje učiniće Vaš odmor onakvim kakav zaslužujete. Svi gosti su dobrodošli i biće srdačno dočekani. Po hvale i primedbe gosti mogu uneti u knjigu utisaka. PAKET ARANŽMAN ZA 5 DANA!

Rezerviši