Motel Rodić MB

Industrijska zona bb

25230 Kula

    Parking Restoran
Hotel is NOT available for booking!
Hotel NIJE moguce rezervisati!

Promenite datum putovanja

Vaš datum putovanja: 15.5.2021. - 16.5.2021.

Garantovana rezervacija - TIP 1

Kao garanciju za ovu rezervaciju hotel zahteva da navedete broj svoje kreditne kartice. Mogućnost storniranja bez ikakve naknade do 13.05.2021, 14:00 (otkaz nije više moguć) (po lokalnom vremenu hotela).

Datum(i)OpisCena
15.5.2021. - 16.5.2021.
1 x 1 x Jednokr. (20.02 €)
20.02 €
1 noć(i)T O T A L:20.02 €

Standardni kontinentalni doručak

Boravišna taksa za odrasle 50.00 din. (0.41 EUR) po osobi po noći
Osiguranje za odrasle 2.00 din. (0.02 EUR) po osobi po noći

Dodatne informacije

Recepcija: 0 - 24h

Besplatne usluge:

Dnevne novine, Parking/garaža, Kasno odjavljivanje

Motel Rodić Mb nalazi se u Kuli, na potezu Novi Sad - Sombor. Motel Rodić MB raspolaže sa 25 soba opremljenih telefonom, TV i klima uređajem. Apartmani raspolažu i mini barom. Motel ma dve sale za ručavanje, kao i salu za sastanke opremljenu modernom tehnikom. Izuzetan ambijent i najviši standardi konfora i kvaliteta usluge osnovna su obeležja ovog bisera vojvođanskog ugostiteljstva. Tu se nalaze 4 teniska terena, košarkaški teren i odbojka na pesku. Karting staza je prva profesionalna staza u Srbiji i dugo je bila jedino stecište prvenstva u kartingu.

Motel Rodić Mb nalazi se u Kuli, na potezu Novi Sad - Sombor. Udaljen je 1.5 km od centra grada i autobuske stanice a od železničke stanice udaljen je 2 km, ali dobro organizovana mreža taxi službe iz Kule je ovu udaljenost učinila neprimetnom. Motel ima 25 soba opremljenih sa TV, telefonom, klima uređajem i mini barovima u apartmanima. Motel ima 2 sale za ručavanje - Atrium (76 mesta) i Prezident (76 mesta), terasu (50 mesta) i salu za pansionske obroke. Gostima je za sastanke na raspolaganju Plava sala sa 16 mesta za poslovne sastanke, opremljena modernom TV tehnikom. U sklopu motela se nalazi kompleks Jezero čiji se sadržaji retko gde mogu naći na jednom mestu. Pre svega to je veštačko jezero koje je u sezoni kupanja jedno od najposećenijih mesta u Vojvodini. Tu se nalaze 4 teniska terena, košarkaški teren i odbojka na pesku. Karting staza je prva profesionalna staza u Srbiji i dugo je bila jedino stecište prvenstva u kartingu. Restoran Čarda odlikuje se raznovrsnom kuhinjom, Kapacitet sale je 160 mesta plus terasa sa 200 mesta. Vikendom sviraju odlični bendovi. Kupola je objekat koji ima višenamenski karakter. To je pre svega odlična diskoteka i izvanredan prostor za koncerte koji se leti često održavaju, kao irazne proslave. kapacitet sedećih mesta je 600. Ljubazno osoblje motela Rodić rado zadovoljava zahteve za pružanjem usluga iz oblasti lovnog i zdravstvenog turizma, organizovanja priprema sportista i sportskih ekipa, šoping tura i izleta. Izuzetan ambijent i najviši standardi konfroa i kvaliteta usluge osnovna su obeležja ovog bisera vojvođanskog ugostiteljstva.

Hotel is NOT available for booking!
Hotel NIJE moguce rezervisati!