Hostel Madness

Braće Jugović7

11000 Belgrade/Beograd

Promenite datum putovanja

Vaš datum putovanja: 25.8.2019. - 26.8.2019.

Off-line rezervacija

Ovaj objekat nije on line u VSRS sistemu. Vi ste poslali upit za koji ćete dobiti odgovor u roku od 24 sata radnim danima i 48 sati vikendom. Uz potvrdu rezervacije dobićete konačnu cenu (ne garantujemo ovu cenu), uslove plaćanja i opciju do kada morate izvršiti uplatu

Datum(i)OpisCena
25.8.2019. - 26.8.2019. *
1 x 1 x Jednokr. (13.27 €)
13.27 €
1 noć(i)T O T A L:13.27 €

* - Doručak nije uključen za obeležen(e) datum(e)

Boravišna taksa za odrasle 100.00 din. (0.83 EUR) po osobi po noći
Boravišna taksa za decu do 7 godina 100.00 din. (0.83 EUR) po detetu po noći

Dodatne informacije

Recepcija: 0 - 24h

Besplatne usluge:

Piće dobrodošlice, 1 flaša mineralne vode

Nov hostel u centru grada, u preuređenom stanu, na minut ili dva od svih značajnih mesta i događanja u gradu. Kad se smestite u čistu posteljinu, dobijete peškire, zaključate stvari u ormar, odmorite se u zajedničkoj sobi, na terasi ili se istuširate. Posle toga možete otići u obilazak grada, neki od klubova ili u noćni provod. Hostel ima ukupno 16 ležajeva, a sobe su opremljene kablovskom TV i internetom.

Hostel Mednes je u strogom centru grada, na minut do Knez Mihajlove, Kalemegdana i Skadarlije. Međutim, iako u centru grada, hostel je u tihoj i zelenoj ulici. Zgrada ima lift, ali je hostel na prvom spratu, pa je lako dostupan. Kakav je luksuz u sred grada imati veliku terasu okrenutu od ulice i tišini mogu saznati samo oni koji se budu odmarali na njoj. Kada se smestite i osvežite, prva stvar koju ćete poželeti je da se javite mejlom, skajpom ili na drugi način, tome služi računar prikačen na brzi internet. Automat sa svežom zdravom vodom, kao i priprema čaja ili kafe, dok klopate neko od peciva iz jedne pekara iz komšiluka je moguća u komfornoj sobi za odmor i druženje, uz televizor sa kablovskim programom. Ako neke stvari želite ostaviti u sefu, oprati ili opeglati neki veš, ni to nije problem.

Rezerviši