Life Design

Balkanska 18

11000 Beograd

Promenite datum putovanja

Vaš datum putovanja: 25.8.2019. - 26.8.2019.

Garantovana rezervacija - TIP 1

Kao garanciju za ovu rezervaciju hotel zahteva da navedete broj svoje kreditne kartice. Mogućnost storniranja bez ikakve naknade do 23.08.2019, 14:00 (otkaz nije više moguć) (po lokalnom vremenu hotela).

Za ovaj period postoje specijalne cene.

Datum(i)OpisCena
25.08.2019.
Vikend cena
1 x Jednokr. (80.00 €)
80.00 €
1 noć(i)T O T A L:80.00 €

Buffet doručak/Švedski sto

Boravišna taksa za odrasle 128.00 din. (1.06 EUR) po osobi po noći

Dodatne informacije

Recepcija: 0 - 24h

Besplatne usluge:

Wellness voucher, Dnevne novine, Parking/garaža

U srcu grada, u ulici koja je vekovima poznata kao prvi dodir sa Beogradom, udobno je smešten savremeno koncipiran LifeDESIGN hotel. Novoizgrađeni i moderno dizajniran LifeDESIGN Hotel, osvojiće vas elegantnim arhitektonskim rešenjem, lokacijom koja odiše duhom balkanske prestonice, kao i nizom usluga odabranih da zadovolje najviša očekivanja za kvalitetom i komforom. Hotel sa kategorijom četiri zvezdice, u poslovnom i kulturnom središtu grada, idealan je izbor, bez obzira da li ste u Beogradu radi posla ili odmora.

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo LifeDESIGN Hotel, mesto u kome se prepliću tradicionalno gostoprimstvo i moderne ideje. U srcu grada, u ulici koja je vekovima poznata kao prvi dodir sa Beogradom, udobno je smešten savremeno koncipiran design hotel. Poslovni hotel visoke kategorije osvojiće Vas modernim arhitektonskim rešenjem, lokacijom koja odiše duhom balkanske prestonice, kao i nizom usluga odabranih da zadovolje najviša očekivanja za kvalitetom i komforom. Gostima su na raspolaganju 52 elegantno uređene sobe i apartmani, sa izraženom razlikom u stilu, vedrih boja i raskošnih detalja. "Five Elements" beauty&spa centar nudi vrhunsku uslugu nege tela i duha u impozantnom ambijentu, opremljenom po uzoru na svetske Spa centre. Zakoračite u ovaj mali raj, u kome svako može pronaći svoj kutak za relaksaciju, od sveta saune do turskog kupatila i prave tajlandske masaže, sa timom profesionalaca koji Vam garantuje odličan tretman i osećaj potpune revitalizacije. Restoran "Privilege" nudi pažljivo odabrane specijalitete Internacionalne kuhinje sa dominantnim uticajem francuske i italijanske, uz bisere nacionalnih delikatesa. U najmirnijem delu objekta, na poslednjem spratu, smeštena je banket sala, kompletno opremljena najsavremenijim tehničkim elementima, namenjena za sve vrste skupova, poslovnih ili privatnih proslava. Gostima hotela na raspolaganju je i podzemna garaža sa celodnevnim nadzorom.

Rezerviši