Konačište Tomba

Prve Partizanske bolnice bb

31315 Zlatibor

    Parking Restoran Internet
Hotel is NOT available for booking!
Hotel NIJE moguce rezervisati!

Promenite datum putovanja

Vaš datum putovanja: 15.5.2021. - 16.5.2021.

Off-line rezervacija

Ovaj objekat nije on line u VSRS sistemu. Vi ste poslali upit za koji ćete dobiti odgovor u roku od 24 sata radnim danima i 48 sati vikendom. Uz potvrdu rezervacije dobićete konačnu cenu (ne garantujemo ovu cenu), uslove plaćanja i opciju do kada morate izvršiti uplatu

Datum(i)OpisCena
15.5.2021. - 16.5.2021.
1 x 1 x Jednokr. (39.39 €)
39.39 €
1 noć(i)T O T A L:39.39 €

Standardni kontinentalni doručak

Boravišna taksa za odrasle 80.00 din. (0.66 EUR) po osobi po noći

Dodatne informacije

Recepcija: 0 - 24h

Besplatne usluge:

Dnevne novine, Parking/garaža

Tomba je vrlo autentičan smeštajni objekat na Zlatiboru. Raspolaže sa trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama, kao i sa trokrevetnim apartmanom. Svaka soba ima telefon, Internet, SAT TV sa modulom i karticom sa preko 700 programa, DivX sa dolby souround 5.1 sistemom, mini bar, sef, kupatilo sa fenom.

Nedavno završeno, izuzetno neobično konačište sa 4 + 1 zvezdicom u centru na jezeru je umetničko delo njegovog vlasnika koji prati svetski trend u turizmu i kulinarstvu. Različito inspirisan gradio je ovo konačište i svaka soba, svaka slika ili neki drugi detalj u njoj imaju svoju dušu i priču. Da li ćete doručkovati, ručati ili večerati u intimi svoje sobe ili apartmana, ili ćete se odlučiti za prijatan ambijent restorana "Tomba", koji je svega 100m daleko od našeg konačišta i apartmana, Vi sami odlučite, na nama je da Vaše želje ispunimo. Nemojte propustiti jedinstven enterijer našeg restorana, koji će Vas sigurno ostaviti bez daha. Osvežite se i utolite glad u restoranu ili na velikoj terasi u ambijentu koji Vas vraća u vreme kada se cenio pravi domaćin i kada je gost bio dočekivan na način koji se danas samo pripoveda i priželjkuje, a kod nas je stvarnost. U zajedničkom delu konačišta, možete pored otvorenog kamina sa društvom popiti kafu ili drugo osvežavajuće piće. Onih dana kada Vam vreme ne bude naklonjeno ili kada jednostavno želite da se opustite, u našim apartmanima možete uživati u pravoj finskoj sauni, u solarijumu ili možete vežbati u teretani, a nakon vežbanja, opustite se u jakuzi kadi. Ukoliko dolazite poslovno, možemo organizovati manje seminare, a velika plazma TV pomoći će Vam da lakše predstavite svoje proizvode i usluge. A kada sneg prekrije Zlatibor zabava ne prestaje, baš suprotno... Kako da Vam dočaramo lepotu snega na najlepšoj planini Srbije? Posetite nas i zimi, a mi ćemo se potruditi da Vam i zimski odmor bude nezaboravan! Ostaće Vam u sećanju miris dima iz odžaka i pucketanje drva iz kamina, toplota ljudi i lepota prirode. Kada se vratite iz "zimske" avanture, ili iz šetnje, čeka Vas toplina i pucketanje vatrice iz kamina. Uz topli napitak, ušuškani i udobno smešteni sa novim društvom ili dragom osobom možete razmeniti utiske koji nosi svaki novi dan proveden na Zlatiboru.

Hotel is NOT available for booking!
Hotel NIJE moguce rezervisati!