Grand

36354 Kopaonik

    Parking Restoran
Hotel is NOT available for booking!
Hotel NIJE moguce rezervisati!

Promenite datum putovanja

Vaš datum putovanja: 15.5.2021. - 16.5.2021.

Off-line rezervacija

Ovaj objekat nije on line u VSRS sistemu. Vi ste poslali upit za koji ćete dobiti odgovor u roku od 24 sata radnim danima i 48 sati vikendom. Uz potvrdu rezervacije dobićete konačnu cenu (ne garantujemo ovu cenu), uslove plaćanja i opciju do kada morate izvršiti uplatu

Datum(i)OpisCena
15.5.2021. - 16.5.2021.
1 x 1 x Jednokr. (0.00 €)
0.00 €
1 noć(i)T O T A L:0.00 €

Buffet doručak/Švedski sto

Boravišna taksa za odrasle 170.00 din. (1.41 EUR) po osobi po noći

Dodatne informacije

Recepcija: 0 - 24h

Hotel ima 171 sobu sa 414 kreveta i punim komforom - svaka sa kupatilom (TWC), telefonom, kolor TV sa izborom domaćih i satelitskih programa kao i kablovski "TV KOP", koji na internom teletekstu pruža korisne informacije o vremenskim prilikama, zabavi i ostalim događanjima u centru. Pored restorana, barova i picerije, gostima hotela "Grand" na raspolaganju je pokriveni bazen sa barom, đakuzi, dve saune i pokrivena višenemenska hala sa teniskim terenima zimi, i terenima za košarku i odbojku u letnjoj sezoni. U sastavu sportskog centra je i fitness klub sa teretanom, stolovima za stoni tenis i skvoš terenom. U istom nivou smeštena je lekarska ordinacija, maser kao i skijašnica i ski rental servis.

Minimalan broj noćenja za rezervaciju je sedam - subota na subotu, odnosno nedelja na nedelju. Cene su na bazi polupansiona po osobi po danu. Moderan i komforan hotel "Grand" smešten je u središtu Genexovog turističkog centra u neposrednoj blizini prvih ski liftova i sa predivnim panoramskim pogledom na šumovite padine Kopaonika. Luksuzno je opremljen i nudi visok nivo usluga svojim gostima kao i brojne sadržaje koji omogućavaju aktivan odmor ili punu rekreaciju. CENE SU NA BAZI POLUPANSIONA (SUBOTA NA SUBOTU).

Hotel is NOT available for booking!
Hotel NIJE moguce rezervisati!