Breza

Banjska promenada

36210 Vrnjačka Banja/Vrnjacka Banja/Vrnjci spa

    Parking Restoran Internet Banja Resursi za bicikliste
Hotel is NOT available for booking!
Hotel NIJE moguce rezervisati!

Promenite datum putovanja

Vaš datum putovanja: 15.5.2021. - 16.5.2021.

Napomena o rezervaciji: Možete rezervisati ili sobu sa dodatnim uslugama, ili drugu kategoriju, ili paket aranžman. Molimo izaberite ponudu:

Off-line rezervacija

Ovaj objekat nije on line u VSRS sistemu. Vi ste poslali upit za koji ćete dobiti odgovor u roku od 24 sata radnim danima i 48 sati vikendom. Uz potvrdu rezervacije dobićete konačnu cenu (ne garantujemo ovu cenu), uslove plaćanja i opciju do kada morate izvršiti uplatu

Ovo je paket aranžman
Datum(i)OpisCena
15.5.2021. - 16.5.2021.
Sezonska niža cena
Paket aranžman - po osobi: NOVOGODIŠNJI ARANŽMANI
1 x 1 x Jednokr. (0.12 €)
0.12 €
Doplata za AKCIJA OD 01.11.2009 - POPUST DO 10%1 x 1 x Jednokr. (0.00 €)
0.00 €
1 noć(i)T O T A L:0.12 €

Buffet doručak/Švedski sto

Boravišna taksa za odrasle 90.00 din. (0.75 EUR) po osobi po noći
Boravišna taksa za decu do 7 godina 45.00 din. (0.37 EUR) po detetu po noći
Osiguranje za odrasle 20.00 din. (0.17 EUR) po osobi po noći
Osiguranje za decu 20.00 din. (0.17 EUR) po detetu po noći


Želite li dodatne usluge ili drugi tip sobe


NOVOGODIŠNJI ARANŽMANI ... već od 14.180 RSD (3 polupansion, bto, doček Nove Godine i repriza)

0.12 € po osobi po noći

Standardna rezervacija


Dodatne informacije

Recepcija: 0 - 24h

U samom centru Vrnjačke Banje nalazi se najposećeniji i najpopularniji hotel Breza. Prijatne trenutke hotelski gosti mogu provesti u velikom klimatizovanom restoranu sa pogledom na šetalište i park, kafani i salonu za odmor. Banket sala sa klimatizacijom pogodna je za razne seminare, kongrese, simpozijume i stručne skupove. Aperitiv bar, zatvoreni poluolimpijski bazen, frizerski salon, biblioteka i sala za prijeme i zatvorena garaža na raspolaganju su gostima tokom čitave godine. Za rekreaciju gostiju obezbeđena je sala za stoni tenis kao i odlično opremljena fitness teretana. Posebna pažnja poklanja se zdravoj i dijetalnoj ishrani gostiju. Hotel Breza - Vaš najlepši izbor.

U samom centru Vrnjačke Banje nalazi se hotel Breza. Prijatne trenutke hotelski gosti mogu provesti u velikom klimatizovanom restoranu sa pogledom na šetalište i park, kafani i salonu za odmor. Banket sala sa klimatizacijom, dnevna sala i glass sala pogodne su za razne seminare, simpozijume, kongrese i stručne skupove. Aperitiv bar, zatvoreni poluolimpijski bazen, frizerski salon, biblioteka i sala za prijeme i zatvorena garaža na raspolaganju su gostima tokom čitave godine. Za rekreaciju gostiju obezbeđena je sala za stoni tenis kao i odlično opremljena teretana. Posebna pažnja poklanja se zdravoj i dijetalnoj ishrani gostiju. U kao rukom umetnika izvajanoj klisuri reke Ibra, nekadašnji sjaj stare Srbije čuvaju i prenose manastiri Žiča, Studenica, Gradac, Sopoćani, Đurđevi stupovi, a na istoku, plodnom zapadnom pomoravlju i vinorodnoj župi, manastiri Ljubostinja, Kalenić, Veluće i Lepenac. Na samo 30 km nalazi se Kruševac sa cuvenom crkvom Lazaricom. Cene usluga su na bazi polupansiona! Hotel Breza - Vaš najlepši izbor.

Hotel is NOT available for booking!
Hotel NIJE moguce rezervisati!