Hotel Centar

Uspenska 1

21000 Novi Sad

Promenite datum putovanja

Vaš datum putovanja: 18.10.2021. - 19.10.2021.

Standardna rezervacija

Svaka rezervacija mora biti čuvana do 19.10.2021, 00:00 po lokalnom vremenu. Ako gost ne stigne do tog sata, rezervacija ističe automatski i klijenta ne košta ništa. Hotel može osloboditi i prodati sobu posle tog sata.

Datum(i)OpisCena
18.10.2021. - 19.10.2021.
1 x 1 x Jednokr. (58.00 €)
58.00 €
1 noć(i)T O T A L:58.00 €

Buffet doručak/Švedski sto

Boravišna taksa za odrasle 125.00 din. (1.04 EUR) po osobi po noći
Boravišna taksa za decu do 7 godina 65.00 din. (0.54 EUR) po detetu po noći
Osiguranje za odrasle 5.00 din. (0.04 EUR) po osobi po noći
Osiguranje za decu 5.00 din. (0.04 EUR) po detetu po noći

Dodatne informacije

Recepcija: 0 - 24h

Besplatne usluge:

Parking/garaža

Hotel „Centar” smešten je u strogom centru Novog Sada, nadomak centralne pešačke zone i većine gradskih znamenitosti. Iz hotela veoma lako i brzo možete stići u svaki deo grada, jer je u okruženju poslovno, kulturnih, istorijskih i trgovačkih sadržaja. Usluge su po najvišim hotelskim standardima. Prijatna atmosfera, ljubazno osoblje i usluga na vrhunskom nivou je ono po čemu ćete se sećati hotela „Centar”. Rešite važne poslovne sastanke, istražite skrivene kutke grada, otkrijte živopisne šoping centre, posetite muzeje, ili provedite vreme sa najdražima u Hotelu Centar. Hotel pruža usluge noćenja sa doručkom.

Moderan, luksuzan hotel sa 51 komfornom sobom koji omogućava udoban smeštaj za sve goste koji borave u Novom Sadu, pružajući im vrhunsku uslugu. Hotel „Centar “ raspolaže sa: • 2 apartmana, • 40 soba sa francuskim ležajem, • 5 dvokrevetnih soba, • 3 jednokrevetne sobe i • 1 soba za lica sa posebnim potrebama. Napomena: pomoćni ležaj postoji u 31 smeštajnoj jedinici. Sobe su opremljene po meri savremenog čoveka, sa TV aparatom, telefonom, besplatnim pristupom kablovskom internetu, sefom, kablovskom TV mrežom, mini barom, klimom i kupatilom sa kadom. Sve sobe su zvučno izolovane, tako da gosti, mogu na miru da se opuštaju i odmaraju. Takođe hotel u svom sastavu sadrži sprat za ne pušače. Gostima je na raspolaganju usluga noćenja sa doručkom, prodaja dnevne štampe, kao i usluge pranja i peglanja veša i sobna usluga. Od pratećih sadržaja hotel raspolaže salom za doručak, kafe barom, menjačnicom i garažom za goste hotela. Ljubazno i profesionalno osoblje hotela “Centar” svim ljubiteljima prirode, relaksacije uz reku i gastronomskih specijaliteta će, toplo preporučiti Turističko naselje Ribarsko Ostrvo, koje čine: Dunavske kolibe, restoran Alaska barka i restoran Ribarac. DOBRO DOŠLI! Očekuje Vas prvorazredna usluga, komfor i visoki standardi! Posetite Nas, budite u CENTRU ZBIVANJA.

Rezerviši