Pansion Zeleni zec

19347 Mali Izvor, Zaječar

Promenite datum putovanja

Vaš datum putovanja: 15.12.2019. - 16.12.2019.

Napomena o rezervaciji: Možete rezervisati ili sobu sa dodatnim uslugama, ili drugu kategoriju, ili paket aranžman. Molimo izaberite ponudu:

Off-line rezervacija

Ovaj objekat nije on line u VSRS sistemu. Vi ste poslali upit za koji ćete dobiti odgovor u roku od 24 sata radnim danima i 48 sati vikendom. Uz potvrdu rezervacije dobićete konačnu cenu (ne garantujemo ovu cenu), uslove plaćanja i opciju do kada morate izvršiti uplatu

Ovo je paket aranžman
Datum(i)OpisCena
15.12.2019. - 16.12.2019.
Sezonska viša cena
Paket aranžman - po osobi: Pun pansion
1 x 1 x Jednokr. (11.20 €)
11.20 €
1 noć(i)T O T A L:11.20 €

Boravišna taksa za odrasle 30.00 din. (0.25 EUR) po osobi po noći


Pun pansion po osobi

11.20 € po osobi po noći

Garantovana rezervacija - TIP 1


Dodatne informacije

Recepcija: 0 - 24h

"Pansion Zeleni Zec" poseduje ukupno 7 ležajeva (sobu sa francuskim ležajem, dve dvokrevetne i jednu jednokrevetnu sobu) na zasebnom spratu sa zajedničkim kupatilom i čajnom kuhinjom. Kućni ljubimci su dobrodošli.

"Zeleni Zec" je lociran u naselju Krčeta,delu sela Mali Izvor, na severnim obroncima Nacionalnog parka prirode Stara Planina, 200 m od magistralnog puta E-752 Zaječar - Niš. U savremeno opremljenoj kuhinji pripremaćemo za Vas, od svežeg povrća ubranog u našoj bašti. Tradicionalna jela domaće kuhinje, često i u tradicionalnom glinenom posuđu. Kada vreme dozvoljava domaćin će rado pripremiti jela sa roštilja, a domaćica će sa mnogo volje i spretno pripremiti i jela za specijalne prilike. Preduzeće "Zeleni Zec" se još bavi i proizvodnjom unikatnih etno-posteljina i proizvoda od prirodnih vlakana koji se mogu na licu mesta i kupiti. Organizuju se pešačenja, poludnevni izleti (Feliks Romulijana, Gamzigrad, Manastir Suvodol, Gamzigradska Banja, Brestovačka Banja, Banjica kod Knjaževca) kao i celodnevni izleti (Jezera: Borsko, Grliško i Rgotsko, Planine Stol i Crni Vrh, kod Bora i Babin Zub, kod Knjaževca, Petrovac na Mlavi i manastir Gornjak, Pecanje na Timoku ili Dunavu, Temska i manastir Sveti Đorđe ).

Rezerviši