Specijalna bolnica Ribarska Banja

37000 Ribarska banja/Ribarska spa

Promenite datum putovanja

Vaš datum putovanja: 17.4.2021. - 18.4.2021.

Standardna rezervacija

Svaka rezervacija mora biti čuvana do 17.04.2021, 14:00 po lokalnom vremenu. Ako gost ne stigne do tog sata, rezervacija ističe automatski i klijenta ne košta ništa. Hotel može osloboditi i prodati sobu posle tog sata.

Datum(i)OpisCena
17.4.2021. - 18.4.2021. *
1 x 1 x Jednokr. (28.07 €)
28.07 €
1 noć(i)T O T A L:28.07 €

* - Doručak nije uključen za obeležen(e) datum(e)

Boravišna taksa za odrasle 70.00 din. (0.58 EUR) po osobi po noći
Osiguranje za odrasle 15.00 din. (0.12 EUR) po osobi po noći

Dodatne informacije

Recepcija: 0 - 24h

Specijalna bolnica Ribarska banja, u Ribarskoj banji broji 470 postelja, a sobe su jednokrevetne i dvokrevetne, kompletno renovirane: sa centralnim grejanjem, televizorima i kablovskom televizijom, kupatilima, mini-kuhinjama i terasama. U vili "Pogled" su apartmani uređeni po najvišim standardima koji pružaju potpuni konfor i udobnost. Trpezarijski prostor prima 600 gostiju a tu su još i kafe-bar "Vidikovac" sa veličanstvenim pogledom na celu banju, kafe-bar u terapijskom bloku kao i otvorena bašta kafane "Vojvodina". Kamin sala i novi eko-etno restoran su uređeni po svetskim standardima. Terapijski blok, smeštajni kapaciteti i restoranski deo spojeni su sistemom toplih veza (toplim podzemnim hodnicima) čime se omogućava maksimalan efekat terapija. U okviru banje posluju: banka, pošta, apoteka, marketi, pijaca, bioskopska dvorana, kongresna sala, biblioteka, čitaonica i kiosci. Banja je opremljena savremenim aparatima za fizikalnu medicinu i medicinsku rehabilitaciju za tretman bolesnika: Hidro terapijom, Foto terapijom, Laser terapijom, Magnetnom terapijom, Kinezi terapijom, Termo terapijom, Sono terapijom, Radnom terapijom.

Ribarska Banja, oaza čistog planinskog vazduha, zdrave hrane i lekovitih vrela se nalazi na 540 metara nadmorske visine na padinama Velikog Jastrepca. Ribarska Banja predstavlja jedinstveni Wellness centar koji obuhvata tradicionalnu zdravu hranu, otvorene i zatvorena bazene sa lekovitom mineralnom vodom temperature 38°C, hidromasažere, biserne i đakuzi kade, preko 20 oblika masaža, aqua-bic i fitness aktivnosti, saune, šetnju po čistom planinskom vazduhu i još mnogo toga... Posebna turistička ponuda predstavlja organizovana poseta manastirima "Sv. Roman" i "Pokrov Presvete Bogorodice" u Đunisu, nedaleko od Ribarske Banje. Takođe, u turističkoj ponudi izdvajamo i hajke na vukove i lisice, lov u otvorenim i zatvorenim lovištima na krupnu i sitnu divljač (jelen, divlja svinja, zec, fazan) kao i organizovano sakupljanje lekovitog bilja i šumskih plodova i pečuraka.

Rezerviši