Hotel Zlatiborska noć

Bela Zemlja bb

31311 Užice

Promenite datum putovanja

Vaš datum putovanja: 23.10.2019. - 24.10.2019.

Napomena o rezervaciji: Možete rezervisati ili sobu sa dodatnim uslugama, ili drugu kategoriju, ili paket aranžman. Molimo izaberite ponudu:

Garantovana rezervacija - TIP 1

Kao garanciju za ovu rezervaciju hotel zahteva da navedete broj svoje kreditne kartice. Mogućnost storniranja bez ikakve naknade do 21.10.2019, 14:00 (otkaz nije više moguć) (po lokalnom vremenu hotela).

Ovo je paket aranžman
Datum(i)OpisCena
23.10.2019. - 24.10.2019.
Paket aranžman - po osobi: Relax vikend
1 x 1 x Jednokr. (28.74 €)
28.74 €
1 noć(i)T O T A L:28.74 €

Buffet doručak/Švedski sto

Boravišna taksa za odrasle 60.00 din. (0.50 EUR) po osobi po noći
Boravišna taksa za decu do 7 godina 30.00 din. (0.25 EUR) po detetu po noći
Osiguranje za odrasle 16.00 din. (0.13 EUR) po osobi po noći
Osiguranje za decu 16.00 din. (0.13 EUR) po detetu po noći


Ukoliko Vam je neophodan odmor, anemate punoo vremena za to, izaberite jedan sasvim opušten vikend u hotelu Zlatiborska noć.... Relax vikedn obuhvata: smeštaj na bazi noćenja sa doručkom, korpa sa voćem u sobi, CLASSIC MASAŽA celog tela u trajanju od 60 min, kasna odjava iz hotela do 18h.

28.74 € po osobi po noći

Standardna rezervacija


Pobegnite od životne svakodnevnice i prepustite se uživanju u prijatnom i romantičnom ambijentu hotela Zlatiborska noć ... Paket obuhvata ponudu za dvoje: smeštaj u dvokrevetnim sobama doručak poslužen u sobi flaša penušavog vina korpa sa voćem kasna odjava iz hotela do 18h Cena dvodnevnog aranžmana , u sobi sa francuskim ležajem, iznosi 10.324,00 RSD U cenu je uračunata boravišna taksa I osiguranje. Sve rezervacije zavise od raspoloživosti kapaciteta i moraju biti unapred izvšene. UVERITE SE I VI U KVALITET NAŠIH USLUGA DOBRODOŠLI

21.40 € po osobi po noći

Standardna rezervacija


Dodatne informacije

Recepcija: 24 - 24h

Besplatne usluge:

Dnevne novine, Parking/garaža, Bicikl za iznajmljivanje - besplatno

Novoizgradjeni hotelski kompleks "ZLATIBORSKA NOĆ" smešten je u vikend naselju Bela Zemlja, neposredno uz glavnu saobraćajnicu od Beograda ka Zlatiboru. Kapaciteti hotela su definisani i raspoređeni u smeštajne, ugostiteljske, kongresne i sportsko-rekreativne sadržaje, koji su kvalitetno i funkcionalno opremljeni i ukonponovani u ukupnu ponudu hotela. Udobne sobe i apartmani, restoran i pivnica sa autentičnim stilom enterijera, savremeno opremljena kongresna sala sa svim neophodnim audio i vizuelnim sredstvima, otvoreni poluolimpijski bazen, fitnes sala, dečiji park, park šuma, šetališta, terase i bašte ispuniće očekivanja  i najzahtevnijih gostiju.

Ova oaza prirode koja se nalazi na 650 metara nadmorske visine, u neposrednom je ukrštanju planinskih i mediteranskih vetrova svojstvenih Zlatiboru, ima blagu klimu i preko 250 sunčanih dana u godini (najviše u zlatiborskom okrugu), što pruža izvanredne uslove ugodnog i opuštenog odmora i oporavka, kao i mogućnosti bavljenja sportsko-rekreativnim aktivnostima. O izuzetnim klimatskim uslovima, pored nadležnih institucija, svedoče i starosedeoci ovog mesta, kako su svojevremeno bili domaćini roditeljima sa decom, koji su na predloge slovenačkih lekara dolazili na Belu Zemlju, radi pogodnih uslova u lečenju aspiratornog trakta kod male dece. Neposredna blizina seoskih domaćinstava ovom hotelsko-turističkom kompleksu, pruža izvanrednu ponudu zdrave hrane i autentičnih užičkih specijaliteta. Sir, kajmak, pršuta, proja, komplet lepinja, jagnjeće pečenje, ljuta rakija, i drugi domaći prirodni proizvodi užičkog i zlatiborskog kraja obiluju u ponudi našeg restorana i pivnice. Pored idealnih uslova za šetnju i rekreaciju u neposrednom okruženju hotela, gostima su na raspolaganju i organizovani jednodnevni izleti do poznatih turističkih destinacija, koje se nalaze u našem okruženju, kao što su Zlatibor, Tara, Mokra Gora, Sirogojno, i mnoge druge, a u večernjim satima u hotelu je organizovan i bogat zabvno muzički program.

Rezerviši