Domaćinstvo Milese i Milutina Jovanovića

31260 Mionica, Kosjerić

Promenite datum putovanja

Vaš datum putovanja: 23.10.2019. - 24.10.2019.

Off-line rezervacija

Ovaj objekat nije on line u VSRS sistemu. Vi ste poslali upit za koji ćete dobiti odgovor u roku od 24 sata radnim danima i 48 sati vikendom. Uz potvrdu rezervacije dobićete konačnu cenu (ne garantujemo ovu cenu), uslove plaćanja i opciju do kada morate izvršiti uplatu

Datum(i)OpisCena
23.10.2019. - 24.10.2019.
1 x 1 x Jednokr. (8.29 €)
8.29 €
1 noć(i)T O T A L:8.29 €

Tradicionalni doručak

Boravišna taksa za odrasle 100.00 din. (0.83 EUR) po osobi po noći

Dodatne informacije

Recepcija: 0 - 24h

Domaćinstvo Milutina Jovanovića nalazi se u selu Mionica, tipičnom planinskom selu rasutom po brežuljcima, okruženo livadama i pašnjacima. Domaćinstvo poseduje 3 sobe sa ukupno 8 ležaja, veliku trpezariju prepunu umetničkih slika, pošto je ovo i kuća umetnika. Iskusni domaćini ce vas svaki put prijatno iznenaditi novim izletom u prirodu. U neposrednoj blizini se nalazi rečica Mionica u čijim brzacima se mogu pecati ribe, a selo je poznato po šljivi i rakiji šljivovici.

Domaćinstvo Milutina Jovanovića nalazi se u selu Mionica, tipičnom planinskom selu rasutom po brežuljcima, okruženo livadama i pašnjacima. Domaćinstvo poseduje 3 sobe sa ukupno 8 ležaja, veliku trpezariju prepunu umetničkih slika, pošto je ovo i kuća umetnika. U cvetnom dvorištu dremaju zajedno pas i mačka, nešto dalje su obori prepuni prasića, jaganjaca i živine. Iskusni domaćini ce vas svaki put prijatno iznenaditi novim izletom u prirodu. U neposrednoj blizini se nalazi rečica Mionica u čijim brzacima se mogu pecati ribe, a selo je poznato po šljivi i rakiji šljivovici. Cene su na bazi punog pansiona.

Rezerviši