Elit

Bulevar Jovana Dučića 35

21000 Novi Sad

    Parking Pušačke zone Restoran Internet
Hotel is NOT available for booking!
Hotel NIJE moguce rezervisati!

Promenite datum putovanja

Vaš datum putovanja: 18.10.2021. - 19.10.2021.

Standardna rezervacija

Svaka rezervacija mora biti čuvana do 18.10.2021, 18:00 po lokalnom vremenu. Ako gost ne stigne do tog sata, rezervacija ističe automatski i klijenta ne košta ništa. Hotel može osloboditi i prodati sobu posle tog sata.

Datum(i)OpisCena
18.10.2021. - 19.10.2021.
1 x 1 x Jednokr. (45.00 €)
45.00 €
1 noć(i)T O T A L:45.00 €

Buffet doručak/Švedski sto

Boravišna taksa za odrasle 110.00 din. (0.91 EUR) po osobi po noći
Osiguranje za odrasle 20.00 din. (0.17 EUR) po osobi po noći
Osiguranje za decu 20.00 din. (0.17 EUR) po detetu po noći

Dodatne informacije

Recepcija: 0 - 24h

Besplatne usluge:

Parking/garaža

Hotel Elite u Novom Sadu, u okviru Elite centra (Sportsko-poslovnog centra 6 maj), lociran je na Bulevaru Jovana Dučića broj 35, u neposrednoj blizini Sajma. Hotel raspolaže sa 90 ležaja raspoređenih u: 7 superior apartmana, 4 de lux sobe, 1 junior sobi za osobe sa specijalnim potrebama i 33 junior soba. Sve sobe su klimatizovane sa mogućnošću individualnog podešavanja, internet konekcijom, direktnom telefonskom linijom, mini-barom, televizorom, sefom, fenom, elektronskim ključem (karticom) kao i svim pratećim uslugama koje će Vam boravak učiniti prijatnim. Nudimo usluge noćenja sa doručkom, polupansiona, pansiona za individualce i organizovane grupe. Restoran u sklopu centra služi specijalitete domaće i internacionalne kuhinje, pružajući prijatan i izuzetan doživljaj. Raspolaže sa 80 do100 mesta. Kafić sa pogledom na teniske terene pruža mogućnost opuštanja i odmora. Ukoliko tragate sa savrsenim odmorom u modernom ambijentu, pogodnostima belog sporta, kulinarskim specijalitetima Hotel Elite je idealno mesto za Vas.

Hotel Elite je lociran u zapadnom delu Novog Sada u naselju Bistrica, u sklopu Sportsko poslovnog centra 6 maj. Ovakav hotelsko sportski kompleks jedinstven je u celoj Srbiji. Zgrada je rađena u periodu 2007-2008 god. Niskom spratnošću od svega dva sprata, zgrada se idealno uklapa svojom visinom u vizure Bulevara, a svojom dinamičnom i aluminijumskom fasadom predstavlja svojevrstan reper u ovom delu grada. Pri projektovanju objekta, vodila se posebna briga o očuvanju energije i što većoj termo-klimatskoj nezavisnosti objekta. Grejanje vode je prepušteno solarnoj energiji, a grejanje i hlađenje prostorija je centralizovano i obavlja se pomoću tzv.toplotnih pumpi koristeći toplotu podzemnih voda. Idealno funkcionisanje ovih sistema omogućila je visoko kvalitetna izolacija objekta kojom je odavanje energije u atmosferu minimalizovano. Na ovaj način postiže se maksimalna ušteda električne energije i doprinosi boljem očuvanjuživotne sredine Enterijer samog hotela,stvara posebno harmoničnu i prijatnu atmosferu. SPC 6.maj, sem Hotela Elite čine još 5 pomoćnih teniskih terena i jedan centralni teren sa natkrivenim tribinama, restoran, kafe, parking. Moderan, tenisko-poslovni centar sa smeštajnim kapacitetom od 45 komfornih soba omogućava udoban smeštaj za sve goste koji borave u Novom Sadu, pružajući im vrhunsku uslugu. Hotel raspolaže sa 90 ležaja u 7 superior apartmana, 4 de lux sobe, 1 junior sobi za osobe sa specijalnim potrebama i 33 junior soba. Sve sobe su klimatizovane sa mogućnošću individualnog podešavanja, internet konekcijom, direktnom telefonskom linijom. Sobe su opremljene po meri savremenog čoveka, sa mini-barom, televizorom, sefom, fenom, elektronskim ključem (karticom) kao i svim pratećim uslugama koje će Vam boravak učiniti prijatnim. Većina ležaja je standardne dužine od 2 m, dok za košarkaše i odbojkaše, kao i ostale sportiste predviđene su sobe sa ukupno 24 ležaja, dužine 2,2 m. Postojanje Hotela sigurno će najviše obradovati ljubitelje sporta, bilo da su to profesionalci ili rekreativci, prvenstveno zbog izolovanosti od gradske buke, udobnosti i profesionalne usluge koju hotel pruža. Nudimo usluge noćenja sa doručkom, polupansiona, pansiona za individualce i organizovane grupe. Restoran u sklopu centra služi specijalitete domaće i internacionalne kuhinje,a postoji i mogućnost dogovora pri izboru menija za sportiste. Kafić sa pogledom na teniske terene pruža mogućnost opuštanja i odmora uz dnevne i nedeljne novine, časopise, kafu, čaj ili čašicu razgovora sa prijateljima ili poslovnim partnerima. Ukoliko tragate sa savrsenim odmorom u modernom ambijentu, pogodnostima belog sporta, kulinarskim specijalitetima Hotel Elite je idealno mesto za Vas!

Hotel is NOT available for booking!
Hotel NIJE moguce rezervisati!