ACenter - Austrian Business Center

Bulevar Cara Lazara 94

21000 Novi Sad

    Parking Restoran Internet
Hotel is NOT available for booking!
Hotel NIJE moguce rezervisati!

Promenite datum putovanja

Vaš datum putovanja: 18.10.2021. - 19.10.2021.

Napomena o rezervaciji: Možete rezervisati ili sobu sa dodatnim uslugama, ili drugu kategoriju, ili paket aranžman. Molimo izaberite ponudu:

Standardna rezervacija

Svaka rezervacija mora biti čuvana do 18.10.2021, 14:00 po lokalnom vremenu. Ako gost ne stigne do tog sata, rezervacija ističe automatski i klijenta ne košta ništa. Hotel može osloboditi i prodati sobu posle tog sata.

Ovo je paket aranžman
Datum(i)OpisCena
18.10.2021. - 19.10.2021.
Sezonska niža cena
Paket aranžman - po osobi: Vikend paket - soba Novi Sad za dve osobe
1 x 1 x Jednokr. (15.55 €)
15.55 €
1 noć(i)T O T A L:15.55 €

Boravišna taksa za odrasle 125.00 din. (1.04 EUR) po osobi po noći
Osiguranje za odrasle 20.00 din. (0.17 EUR) po osobi po noći


Cena se odnosi na dva noćenja sa doručkom, bez obzira da li je noćenje započeto u petak ili u subotu. NAPOMENA: Vikend cena ne važi za vreme Majskog sajma i Exit-a

15.55 € po osobi po noći

Standardna rezervacija


Studio apartman Paris je predviđen za smeštaj dve osobe. Njegova prostrana terasa je specijalno atraktivna u toku letnjih dana. Poseban ugođaj daje korišćenje Jacuzzi kade. NAPOMENA: Vikend paket cene ne važe u toku Poljoprivrednog sajma i Exit festivala.

19.70 € po osobi po noći

Standardna rezervacija


Dodatne informacije

Recepcija: 8 - 24h

Besplatne usluge:

Parking/garaža, Kasno odjavljivanje, Bicikl za iznajmljivanje - besplatno

"ACenter" d.o.o. poseduje kompleks poslovnih apartmana, klub predviđen za sastanke, prezentacije i seminare poslovnih ljudi. Poseduje 8 smeštajnih jedinica sa maksimalnih 25 ležaja. Svi apartmani poseduju telefonski priključak i Internet konekciju. Gostima u kupatilu obezbeđujemo potrebne stvari za ličnu higijenu, kao što su šampon, gel za tuširanje, sunđeri, papuče i sl.

Na veoma atraktivnoj lokaciji u Novom Sadu, na Limanu III, smešteno je preduzeće ACenter-Austrian Business Center, koji poseduje kompleks poslovnih apartmana, klub predviđen za sastanke, prezentacije i seminare poslovnih ljudi. ACenter apartmani su locirani na poslednjem spratu zgrade, odakle se pruža divan pogled na Sremsku stranu. U sklopu objekta gosti mogu uživati na šest različitih letnjih terasa. Terase su u sklopu naših soba i apartmana, a opremljene su baštenskim setovima od kovanog gvožđa i ukrašeni zelenilom. ACenter je sa svojom "kućnom" atmosferom, idealno mesto kako za poslovni tako i za privatni smeštaj.

Hotel is NOT available for booking!
Hotel NIJE moguce rezervisati!