Panorama

Futoška 1

21000 Novi Sad

Promenite datum putovanja

Vaš datum putovanja: 18.10.2021. - 19.10.2021.

Garantovana rezervacija - TIP 1

Kao garanciju za ovu rezervaciju hotel zahteva da navedete broj svoje kreditne kartice. Mogućnost storniranja bez ikakve naknade do 17.10.2021, 14:00 (otkaz nije više moguć) (po lokalnom vremenu hotela).

Za ovaj period postoje specijalne cene.

Datum(i)OpisCena
18.10.2021.
1 x Jednokr. (36.11 €)
36.11 €
1 noć(i)T O T A L:36.11 €

Buffet doručak/Švedski sto

Boravišna taksa za odrasle 125.00 din. (1.04 EUR) po osobi po noći
Osiguranje za odrasle 20.00 din. (0.17 EUR) po osobi po noći
Osiguranje za decu 20.00 din. (0.17 EUR) po detetu po noći

Dodatne informacije

Recepcija: 0 - 24h

Besplatne usluge:

Dnevne novine, Parking/garaža, Kasno odjavljivanje, Piće dobrodošlice

U srcu Novog Sada, na raskrsnici glavnih puteva, nalazi se garni hotel Panorama. Hotel je izgradjen 2006. godine, a ime nosi po prelepom pogledu koji se pruža na grad, Petrovaradinsku tvrdjavu i Frušku goru. Kapacitet hotela je 10 soba i 2 apartmana najviše kategorije. Sve sobe i apartmani su opremljeni nameštajem vrhunskog kvaliteta tako da gostima pružaju maksimalan komfor. Svaka soba ima klima uredjaj, sef, mini-bar, telefon, plazma televizor, DVD kućni bioskop i priključak za internet. Većina soba ima predivan pogled na grad, a dve sobe imaju veliku polukružnu terasu.

Garni hotel Panorama lociran je u centru Novog Sada, u blizini Novosadskog sajma, autobuske i železničke stanice. Na svega nekoliko minuta hoda od hotela, nalazi se najstarije pozorište na Balkanu, parkovi i Dunav. Staro jezgro grada - Staro jezgro Novog Sada, kojim su nakada prolazili fijakeri i tramvaji, pretvoreno je u pešačku zonu. Okruženo je prelepim, starim zdanjima koja su restaurirana 2005. godine. Pešačku zonu čini Trg Slobode sa spomenikom Svetozaru Miletiću, impozantna Katedrala sa portom, Gradska kuća, Tanurdžićeva palata, Zmaj Jovina ulica, Dunavska ulica, Saborna crkva, Vladičin dvor, Pašićeva ulica, zgrada Matice Srpske i Dunavsku park. Ovaj deo grada obiluje restoranima, klubovima, barovima, buticima i važi kao glavno mesto okupljanja nosovadjana, ali i turista. Najčešće je polazna tačka svih turističkih razgledanja. Petrovaradinska tvrđava, kulturno – istorijski spomenik nekadašnjeg važnog fortifikacionog objekta Austrougarske monarhije. Petrovaradinska tvrđava, zvana i "Giblartar na Dunavu", sagrađena je potkraj 17.veka na jednoj fruškogorskoj steni, na mestu gde Dunav pravi oštru okuku. Tvrđavu i podgrađe projektovao je čuveni francuski arhitekta Voben. Paralelno s gradnjom tvrđave, na levoj obali reke, nikao je današnji Novi Sad. Dunavski park – Predivno mesto za odmor ili šetnju u maloj zelenoj gradskoj oazi. Površina parka iznosi oko 33 000 m2. Smešten je u samom centru grada skladno uredjen, prepun cveća, kanderlabera, fontana, skulptura, klupa... U sredini parka se nalazi malo jezero, stanište labudova i divljh pataka. Nedaleko od parka proteže se dugačak kej pokraj Dunava, omiljeno šetalište Novosadjana. Nacionalni park Fruška gora - Posebnu vrednost i biser Fruške gore predstavlja 17 pravoslavnih manastira, poznatih po specifičnoj arhitekturi, bogatim riznicama, bibliotekama i freskama. Fruška gora takodje krije i brojne arheološke lokalitete iz praistorijskog i istorijskog perioda. Zahvaljujuci bogatstvu prirodnih resursa, predivnim pejzažima, izuzetnom šarmu i lepoti ove planine, Fruška gora je idealno mesto za odmor i rekreaciju koje će vas približiti prirodi. Štrand - Najpopularnija novosadska plaža; uredjena gradska plaža sa svim potrebnim sadržajima: ugostiteljskim objektima, prodavnicama, igralištima, tuševima, toaletima, kabinama, spasilačkom službom. U bilzini su moto-nautički klub, veslački, kajakaški i jedriličarski klub.

Rezerviši