Simex

Ljubis

31209 Ljubis, Zlatibor

    Parking Restoran Resursi za bicikliste
Hotel is NOT available for booking!
Hotel NIJE moguce rezervisati!

Promenite datum putovanja

Vaš datum putovanja: 17.4.2021. - 18.4.2021.

Napomena o rezervaciji: Možete rezervisati ili sobu sa dodatnim uslugama, ili drugu kategoriju, ili paket aranžman. Molimo izaberite ponudu:

Off-line rezervacija

Ovaj objekat nije on line u VSRS sistemu. Vi ste poslali upit za koji ćete dobiti odgovor u roku od 24 sata radnim danima i 48 sati vikendom. Uz potvrdu rezervacije dobićete konačnu cenu (ne garantujemo ovu cenu), uslove plaćanja i opciju do kada morate izvršiti uplatu

Ovo je paket aranžman
Datum(i)OpisCena
17.4.2021. - 18.4.2021.
Sezonska viša cena
Paket aranžman - po osobi: Pun pansion
1 x 1 x Jednokr. (16.42 €)
16.42 €
1 noć(i)T O T A L:16.42 €

Standardni kontinentalni doručak, Tradicionalni doručak

Boravišna taksa za odrasle 40.00 din. (0.33 EUR) po osobi po noći
Osiguranje za odrasle 5.00 din. (0.04 EUR) po osobi po noći
Osiguranje za decu 5.00 din. (0.04 EUR) po detetu po noći


Pun pansion

16.42 € po osobi po noći

Standardna rezervacija


Polupansion

14.51 € po osobi po noći

Standardna rezervacija


Pun pansion u apartmanu

18.66 € po osobi po noći

Standardna rezervacija


Polupansion u apartmanu

16.17 € po osobi po noći

Standardna rezervacija


Dodatne informacije

Recepcija: 0 - 24h

Besplatne usluge:

Gost dobija sobu bolje kategorije, Dnevne novine, Parking/garaža

Simex raspolaže sa 40 ležaja : 4 apartmana i 8 soba. Apartmani su veoma komforni - petokrevetni i trokrevetni, a sastoje se iz 6 jedinica: predsoblje sa velikim garderoberom, kupatilo, dnevni boravak iz koga izlazite na terasu i dve spavaće sobe. Da bi Vaš boravak u nacionalnoj kući bio još prijatniji, svi apartmani su opremljeni sa satelitskom TV, telefonom, sefom i mini barom. Sve sobe takođe imaju sopstveno kupatilo, satelitsku TV, telefon, a većina soba i balkon. Restoran kapaciteta 80 mesta nudi Vam domaće specijalitete Zlatiborskog kraja, kao i nadaleko poznatu ljubišku pastrmku iz sopstvenog ribnjaka. Na raspolaganju Vam je i aperitiv bar sa izuzetnom ponudom raznovrsnih pića, opremljen TV i DVD uređajima, koji je ujedno i idealan ambijent za društvene igrae i druge vidove zabave.

Pansion "Simex" se nalazi u Ljubišu, na jugoistočnoj strani zlatiborke visoravni i proteže se uz dolinu Ljubišnice, a naslanja se na brda Čigotu, Murtenicu i Borkovac. Krasi ga prelepa, nezagađena priroda, mir, tišina, cvrkut ptica i zvona ovaca. Ljubiš je idealno mesto za odmor svih onih koji čeznu za laganom šetnjom kroz netaknutu prirodu daleko od stresne svakodnevice. A kada odlučite da sebe i svije nagradite upravo aktivnim planinskim odmorom, daleko od buke i problema, i put Vas dovede u Ljubiš, preporučujemo Vam boravak u Nacionalnoj kući Simex, koja će svojim sadržajima i uslugom upotpuniti Vašu zlatiborsku avanturu. Nacionalna kuća Simex omogućiće Vam da uživate u svim onim sadržajima za koje tokom radne nedelje obično nemate ni prilike ni vremena. Teretana opremljena vrhunskim spravama kao i kardio programom omogućiće Vam vežbanje na 840 m nadmorke visine. Đakuzi i sauna namenjeni su onima koji vole istinski da uživaju u svakom trenutku slobodnog vremena. Za one koji imaju takmičarskog duha na raspolaganju su: stoni fudbal,stoni-tenis i sl. Ukoliko ste ljubitelj filmova tu je za Vas TV i DVD galerija. I dok ste Vi u teretani, đakuziju ili sauni, Nacionalna kuća Simex brine o razonodi Vaše dece. Velika igraonica u okviru objekta zabaviće mališane najraznovrsnijim edukativnim igračkama, toboganima, autićima, bojankama, računarima, TV i DVD uređajima. Ispred samog objekta nalazi se ribnjak u kome se gaji, nadaleko čuvena, ljubiška pastrmka. U neposrednoj blizini objekta nalazi se crkva Cara Konstantina i Carice Jelene.

Hotel is NOT available for booking!
Hotel NIJE moguce rezervisati!