Aquastar Danube

Dunavski Kej 1

19320 Kladovo

Promenite datum putovanja

Vaš datum putovanja: 15.5.2021. - 16.5.2021.

Napomena o rezervaciji: Možete rezervisati ili sobu sa dodatnim uslugama, ili drugu kategoriju, ili paket aranžman. Molimo izaberite ponudu:

Garantovana rezervacija - TIP 2

Kao garanciju za ovu rezervaciju hotel zahteva da navedete broj svoje kreditne kartice ili podatke za uplatu unapred. Rezervacija se ne može stornirati bez naknade.

Ovo je paket aranžman
Datum(i)OpisCena
15.5.2021. - 16.5.2021.
Sezonska niža cena
Paket aranžman - po osobi: Novogodišnji aranžman
1 x 1 x Jednokr. (0.00 €)
0.00 €
1 noć(i)T O T A L:0.00 €

Buffet doručak/Švedski sto

Boravišna taksa za odrasle 80.00 din. (0.66 EUR) po osobi po noći
Osiguranje za odrasle 7.20 din. (0.06 EUR) po osobi po noći
Osiguranje za decu 7.20 din. (0.06 EUR) po detetu po noći


Novogodišnja noć u posebnom ambijentu, vrhunska hrana i piće, pogled na reku koji očarava, sasvim novo iskustvo u zvezdi Dunava! 31.12-100 eur po osobi (usluga podrazumeva novogodišnji doček uz svečani meni po principu švedskog stola sa neograničenim konzumiranjem odabranog stranog i domaćeg pića, noćenje u dvokrevetnoj sobi i doručak) 01.01- 80 eur po osobi (usluga podrazumeva svečanu večeru, noćenje u dvokrevetnoj sobi i doručak) 02,03,04,05.01 - 30 eur po osobi (usluga podrazumeva noćenje u dvokrevetnoj sobi, doručak, večeru)

0.00 € po osobi po noći

Standardna rezervacija


Dodatne informacije

Recepcija: 0 - 24h

Besplatne usluge:

Wellness voucher, Parking/garaža

Centar za odmor i relaksaciju,tik uz najlepsu plažu na Dunavu.Hotel poseduje konferencijsku salu kapaciteta do 65 mesta,dva restorana tri bara,wellnes i spa centar sa zatvorenim bazenom sa slanom vodom,saunama,đakuzijem,aroma terapijom, raznim fitness i trim mašinama,foteljama za masažu,dva šopa i frizerskim salonom...

Na svom putu od izvora u podnozju, planine Swarchvald u Nemackoj, pa sve do svog uliva u Crno more, najveca i najlepsa reka Evrope pise i pamti vekove i istoriju. Ali svoj najveci trag Dunav ostavlja u Djerdapskoj klisuri,najlepsem i najuzbudljivijem delu svog toka ka Crnom moru. Upoznati Djerdap,najvecu i najlepsu recnu klisuru u Evropi i istoimeni nacionalni park,pravo je uzivanje i avantura. Mocni recni tok,izuzetne dubine i sirine, gde tisinu remeti samo cvrkut ptica i sum vode, morate doziveti,reci su tu nemocne!!! U svom najlepsem delu, Dunav se okitio nekim od najlepsih I najvaznijih utvrdjenja I gradova u ovom delu sveta. Pocevsi od impozantne Golubacke tvrdjave,Lepenskog vira,Trajanove table,Diane, Fetislama pa sve do ostataka cuvenog Trajanovog mosta. Na 10 km od izlaska iz Djerdapske klisure i zone nacionalnog parka nalazi se Kladovo,grad nadaleko cuven po svojim alasima i kavijaru,kao i po svom gostoprimstvu i ljubaznosti. Neposredno,uz najlepsu plazu na ovom delu Dunava ,tik uz samu obalu , ugnezdio se centar za odmor i rekreaciju, objekat visoke kategorije Hotel "AQUASTAR DANUBE"koji po svom kvalitetnom programu i velikom broju sadrzaja ,stoji rame uz rame sa najvecim objektima ovog tipa u regionu.Okruzen planinama Miroc,Carpati...u Neposrednoj blizini arheoloskih nalazista Diana i Trajanovog mosta(iz rimskog doba),tvrdjave Fetislam iz doba turaka,kao i u neposrednoj blizini cuda prirode "Vratnjanskih kapija" i samog manastira "Vratna"... Objekat visoke kategorije opremljen je sa 42 visoko kvalitetnih soba i 9 lux apartmana,koji svojim izgledom i opremljenoscu spadaju u najlepse i najbolje u donjem toku Dunava. Na povrsini od 800metara kvadratnih prostire se Spa I Wellness centar koji iz svog sklopa sa ponosom istice bazen sa slanom vodom,saune,jakuzzi, kadu za aroma terapiju,masazere i brojne trim i fitness masine koje cak i profesionalne sportiste ne ostavljaju ravnodusnim. U nekom od barova i restorana mozete uzivati u vrhunskim jelima i picima,sa svih ovozemaljskih meridijana koje za vas pripremaju najbolji kuvari i barmeni iz ovih krajeva. Ljubazno osoblje stara se da svaki trenutak proveden u hotelu bude nezaboravan i uzbudljiv.Hotel obiluje raznovrsnim rekreacionim i turistickim programima kao sto su " Zdrav zivot" lov i ribolov i nautika.Ovde su idealni uslovi za odrzavanje seminara jer hotel poseduje konferencijsku salu sa 65 mesta. Moguce je panoramsko razgledanje grada i okoline,posete kulturnim i istorijskim lokalitetima,voznja brodom i biciklom. Visednevni boravak u ovom centru za odmor i rekreaciju opustice vas i relaksirace vas do te mere da cete zaboraviti na sve vase stresove i obaveze koje nosi zivot modernog i uspesnog coveka.

Rezerviši