Zira

Ruzveltova 35

11000 Belgrade/Beograd

Promenite datum putovanja

Vaš datum putovanja: 15.5.2021. - 16.5.2021.

Garantovana rezervacija - TIP 1

Kao garanciju za ovu rezervaciju hotel zahteva da navedete broj svoje kreditne kartice. Mogućnost storniranja bez ikakve naknade do 14.05.2021, 14:00 (otkaz nije više moguć) (po lokalnom vremenu hotela).

Za ovaj period postoje specijalne cene.

Datum(i)OpisCena
15.05.2021.
Vikend cena
1 x Jednokr. (99.00 €)
99.00 €
1 noć(i)T O T A L:99.00 €

Buffet doručak/Švedski sto

Boravišna taksa za odrasle 140.00 din. (1.16 EUR) po osobi po noći
Boravišna taksa za decu do 7 godina 70.00 din. (0.58 EUR) po detetu po noći
Osiguranje za odrasle 10.00 din. (0.08 EUR) po osobi po noći
Osiguranje za decu 10.00 din. (0.08 EUR) po detetu po noći

Dodatne informacije

Recepcija: 0 - 24h

Besplatne usluge:

Parking/garaža, Voucher za obrok

ZIRA HOTEL BEOGRAD otvoren je u maju 2008. godine u centru starog Beograda, na uglu Ruzveltove i Cvijiceve ulice. Kapaciteta 125 soba koje su opremljeni svim sadržajima koji olakšavaju funkcionisanje i povećavaju udobnost, kongresnim centrom sa najsavremnijom opremom za organizovanje seminara i izložbi, najmodernijim fitnes centrom i restoranom internacionalne kuhinje jedan je od najmodernijih objekata u prestonici. Pozicioniran na raskršću dveju značajnih gradskih ulica, u blizini trgovačke zone Bulevara Kralja Aleksandra, Metro stanice Vukov spomenik, univerzitetskog kvarta i drugih važnih gradskih funkcija, on je jedan od generatora razvoja celokupnog okruženja koji je tom delu grada doneo poseban sjaj i lepotu. Svojom odličnim pozicijom svakom gostu obezbeđuje najkraću vezu sa svim vitalnim delovima grada i mestima koja su značaja za svakog posetioca Beograda, bilo da je u turističkoj ili poslovnoj poseti. Spojem savremene arhitekture i poslovne funkcionalnosti u potpunosti zadovoljava zahteve i potrebe savremenog poslovnog sveta.

ZIRA HOTEL BEOGRAD otvoren je u maju 2008. godine u centru starog Beograda, na uglu Ruzveltove i Cvijiceve ulice. Kapaciteta 125 soba koje su opremljeni svim sadržajima koji olakšavaju funkcionisanje i povećavaju udobnost, kongresnim centrom sa najsavremnijom opremom za organizovanje seminara i izložbi, najmodernijim fitnes centrom i restoranom internacionalne kuhinje jedan je od najmodernijih objekata u prestonici. ‬Pozicioniran na raskršću dveju značajnih gradskih ulica, u blizini trgovačke zone Bulevara Kralja Aleksandra, Metro stanice Vukov spomenik, univerzitetskog kvarta i drugih važnih gradskih funkcija, on je jedan od generatora razvoja celokupnog okruženja koji je tom delu grada doneo poseban sjaj i lepotu. ‬Svojom odličnim pozicijom svakom gostu obezbeđuje najkraću vezu sa svim vitalnim delovima grada i mestima koja su značaja za svakog posetioca Beograda, bilo da je u turističkoj ili poslovnoj poseti. ‬Spojem savremene arhitekture i poslovne funkcionalnosti u potpunosti zadovoljava zahteve i potrebe savremenog poslovnog sveta.

Rezerviši