Vila Marija

Debarska 12

11000 Belgrade/Beograd

Promenite datum putovanja

Vaš datum putovanja: 15.5.2021. - 16.5.2021.

Off-line rezervacija

Ovaj objekat nije on line u VSRS sistemu. Vi ste poslali upit za koji ćete dobiti odgovor u roku od 24 sata radnim danima i 48 sati vikendom. Uz potvrdu rezervacije dobićete konačnu cenu (ne garantujemo ovu cenu), uslove plaćanja i opciju do kada morate izvršiti uplatu

Za ovaj period postoje specijalne cene.

Datum(i)OpisCena
15.05.2021. *
Vikend cena
1 x Jednokr. (55.00 €)
55.00 €
1 noć(i)T O T A L:55.00 €

* - Doručak nije uključen za obeležen(e) datum(e)

Standardni kontinentalni doručak, Buffet doručak/Švedski sto

Boravišna taksa za odrasle 114.00 din. (0.95 EUR) po osobi po noći

Dodatne informacije

Recepcija: 0 - 24h

Besplatne usluge:

Parking/garaža, Besplatan mini bar, Piće dobrodošlice, 1 flaša mineralne vode

Vila Marija nalazi se u centru Beograda, na svega 5 minuta od Slavije. U ponudi je 10 super komfornih dvokrevetnih soba koje su opremljene kupatilima, kablovskom televizijom, klima uredjajima, mini barom i telefonom. Tu je i veliki dnevni boravak za dnevni odmor sa udobnim sofama. Imamo i veliku ultra modernu, potpuno opremljenu kuhinju koja je na raspolaganju svim našim gostima.

Vila Marija se nalazi u centru Beograda, na svega 5 minuta od Slavije, blizu autoputa. Okružena uglavnom porodičnim kućama, predstavlja oazu mira u samom centru gradske vreve, koja će vam omogućiti kvalitetan odmor nakon napornog dana. Kada vremenski uslovi to dozvoljavaju, naši gosti mogu da uživaju na našoj velikoj letnjoj terasi i roštilju koji se organizuje na zahtev gosta ili gostiju. Možemo da vam ponudimo i hostovanje raznih promocija i konferencija.

Rezerviši